Old School Tattoo

Tatuaje de scoala veche (old school)

 

Deci, vrei un tatuaj, dar nu stii ce tatuaj sa alegi. Eşti în aceeaşi barcă cu multe persoane care s-au gândit la asta de ani de zile, dar nu si-au facut nici unul. În timp ce treci in revista nenumarate optiuni, începe cu primele zece şi vei vedea dacă ceva iti atrage privirea.

bluebird_tattoo

Ce tatuaj sa alegi? Daca ai in minte o serie de imagini stereotipe, dar nimic nu te face sa te decizi, atunci incearca sa te detasezi de orice imagine cunoscuta si inchide ochii. Daca esti marinar, poate ar trebui sa incerci sa iti tatuezi Bluebird pe piept. Incearca tatuajul marinarilor, si daca vei fi multumit treci la al doilea. 

Daca nu il doresti pe piept atunci incearca pe şoldul stâng sau dreapt. Plasarea pe  piept in stânga sau dreapta este clasic, insa nici o alta zona a corpului nu este nepotrivita. Chiar şi antebraţul stâng sau dreapt sunt doua locuri unde iti poti tatua acest model. De ce sa alegi acest model? Pentru ca denota barbatie, este la moda si te transforma in ceva ce multi barbati si-ar dori! 

Aceasta a fost prima optiune, dar daca nu este cea care te satisface, nu uita ca mai ai inca noua. Nu lua decizia inainte sa fii sigur ca este aceea care ti se potriveste, mai ales daca ai ales un tatuaj permanent. Si nu uita, pentru cei indecisi , exista varianta tatuajelor ne-permanente , care-ti dau posibilitatea sa te decizi in timp , ce tatuaj este mai potrivit pentru caracterul si stilul tau.

 

Login form 

Romanian Tattoos, tattoo pictures, tattoo magazine

Tatuaje realizate de artisti tatuatori din intreaga lume

After register, please check your email, and activate your account!

User guide:

Tattoo Conventions

Tattoo Magazine

Romanian Tattoo Magazine

Best Collection

2008-2012

barbekü